2018-09-11 05:28:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Karrierjét illetően kiemelten fontos tárgyalások várhatóak

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön kapcsolatait jelző sorsterület felett halad át. A jó kezdődő napot váratlan akadályok, félreértések árnyékolhatják, vagy újabb változásokat beharangozó hírek zavarják meg. Ne bonyolítsa az életét fölösleges vitákkal. Tisztázzon mindent az érintettekkel.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai bolygóállások segíteni fognak abban, hogy kiegyensúlyozottabbá váljon, és gyakorlatias ötleteit meg tudja valósítani. A következő napok jók arra is, hogy az apró örömöket is élvezni tudja. Tegyen pár szál vágott virágot a vázájába, hallgasson szép zenét, és főzzön finom vacsorát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkában elért sikerek felerősítik önbizalmát, és a magánéletben is sokkal határozottabb, már-már rámenős. Ezzel azoknak a figyelmét is magára vonhatja, akik eddig észre sem vették. Jó esélye van egy tartós, boldog kapcsolat kiépítésére is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre kiélheti eddig elnyomott ambícióit. De vigyázzon, hogy egyénieskedésével ne keresztezze a közösség terveit, mert hiába jók az elképzelései, ha örökké az akadékoskodókkal kell megküzdenie.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Ma minden úgy fog menni, mint a karikacsapás. Kedvességgel mindenkit az ujja köré csavarhat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz szemben áll a Merkúrral, ez nem a legjobb az ön számára. A Mars is jegyet váltott, így előfordulhat, hogy ma hibát hibára halmoz majd. Kerülje a fölösleges vitákat, mert bár igaza lesz, nem fogja tudni meggyőzni az ellenkezőket. Türelemre van szükség a párkapcsolatában is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A karriertervei szépen alakulnak, és ha arra koncentrál, hogy a legtöbbet hozza ki magából, nem pedig azzal idegesíti magát, hogy másokhoz igazodik, akkor elégedett lehet az eredménnyel. A szerelemben sem a stratégia a fontos, hanem a természetesség.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében van. Egy gyorsan nyélbe üthető megállapodás hosszú távra stabilizálhatná az anyagi helyzetét. Most nem annyira a tehetségével, mint jó fellépésével tud sikert elérni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygóállások nem igazán kedveznek pénzügyi elképzeléseinek, és a szerelemben is másképp "jönnek be" a dolgok, mint ahogy megálmodta. Ne ragaszkodjon az eredeti elképzeléséhez, a spontaneitás boldogságot rejt.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma egy kissé nehezebben indul a nap. Komoly igényekkel lépnek fel önnel szemben. Küszködnie kell, a legjobbat kell kihoznia magából. Szerencsére az igyekezete hamar meghozza a várt végeredményt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Amihez nyúl, abból csak haszna származik. Használja ki a lehetőségeket, engedje szabadon a fantáziáját, és merjen kockáztatni! Amit ma elkezd, hosszú távon hoz majd kézzel fogható sikert.


Halak: II. 19. - III. 20.
Karrierjét illetően kiemelten fontos tárgyalások várhatóak. Végre megvalósíthatja mindazt, amit régóta szeretne, de eddig a körülmények miatt csak tologatott maga előtt. Olyan ajtók is kinyílnak ön előtt, amikről álmodni se mert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: